Vitamin C pro krásu?

Dlouhé zimní večery jsou definitivně za námi a začíná veselé období plné nových zážitků. Pokud si po několika měsících ve svetrech a kabátech připadáte vyčerpaně, není nic snadnějšího než probudit svou krásu a začít si jaro užívat plnými doušky. Které procedury vám mohou pomoci se rychle dostat do kondice?

Vitamín C pomáhá zdraví i kráse

Infuzní terapie jsou stále více oblíbené především kvůli jejich nenáročné a rychlé aplikaci. Infuzní terapie vitamínu C skvěle nastartuje imunitní systém a celkově vás doslova probudí. Vitamín C totiž nedokáže tělo vytvořit samo, proto je jeho přítomnost závislá na tom, jestli ho dostatečně přijímáme zvenčí. Výživové doplňky dodají z účinných látek jenom zlomek, který běžně obsahují například citrusy. Infuzní aplikace podává vitamín C přímo do krve, kde se nejlépe vstřebá a dosáhnete tak maximálního efektu.

Úsměv na tváři je ten nejlepší doplněk

Skvělá nálada a veselý smích jsou tím nejlepším tipem, jak se cítit dobře. Úsměv nikdy nevyjde z módy, hodí se k jakémukoliv outfitu a sluší úplně všem! Vůbec nezáleží, jaký máte tvar obličeje nebo barvu očí. Je zadarmo! A to není všechno. Od úsměvu je již krůček ke smíchu a smích je velmi zdravý pro tělo i pro duši. Podtrženo sečteno, úsměv je ten nejlepší módní doplněk!

Zdroj: https://www.blesk.cz/clanek/radce-zdravi-a-zivotni-styl/710318/5-rychlych-tipu-jak-na-jare-muzete-probudit-krasu-ze-zimniho-spanku.html